Együtt Tatárszentgyörgy gyerekeinek szebb jövőjéért


A projekt célja:

Csapatunk célja a tatárszentgyörgyi gyerekek jövőjének szebbé tétele azáltal, hogy elmegyünk hozzájuk, és iskolájukban, játékos formában tanítjuk meg őket a helyes pénzkezelésre. Az általunk kidolgozott program minden korosztály számára tartalmaz érdekes feladatokat, korosztályukhoz illő, tudásszintjükhöz illeszkedő logikai játékokat, melyek mind-mind a pénz és a pénzügyek témakört öleli fel. A kicsikkel puzzle-ozunk, memória és logikai játékokat játszunk, a nagyobbakkal rizikózunk és szituációs feladatokat oldunk meg.

Mivel csapatunk nagy létszámmal tud jelen lenni a programon, ezért bővítettük önkéntesprogramunkat az iskola udvarának rendbe tételével, valamint az általunk és más jótékonysági felajánlásokból megvásárolt sportszerek felállításával, valamint az utóbbihoz kapcsolódó a tereprendezésben segédkezünk. Projektünket szeptember 22-én, pénteken délután szeretnénk megvalósítani.

A megpályázott összeg felhasználásának célja:

Az összeget az iskola egy kosárpalánk megvásárlására fordítaná, melynek elhelyezésében is segédkezne csapatunk.

Csapatunk:

BRÖ (Budapesti Régió Önkéntesei)

A Budapesti Régió régióközpontjának 59 dolgozója, a régió 122 fiókvezetője, valamint 4-4 privátbanki és kereskedelmi banki centrumvezetője most először áll össze egy önkéntes csapattá. A régióban régi hagyománya van az önkéntességnek, kollegáink most már több mint nyolc éve viszik el edukációs programjukat hátrányos helyzetű gyerekek számára.

A mostani csapat mind létszámában, mind pedig az általa képviselt üzleti területekben is kiterjesztést jelent az eddigi gyakorlathoz képest.