Együtt a BENEDEK ELEKÉRT!


A projekt célja:

Jelen pályázatunk célja a Benedek ELEK Egységes Módszertani Intézmény alsó tagozatos diákjainak életét segíteni, könnyíteni, hogy egészségesebb, higiénikusabb környezetben tanulhassanak. Célunk, hogy a jövőben folyamatosan, több alkalommal is tudjuk támogatni az iskolát.

Az intézményegységben jelenleg 15 osztályban folyik a sajátos nevelési igényű gyermekek nevelése-oktatása. Tanulásban akadályozott tanulóik 9 osztályban, értelmileg akadályozott diákjaik 2 csoportban, autizmus spektrumzavarral küzdő tanulóik pedig 4 csoportban folytatják általános iskolai tanulmányaikat.

A projekt során az iskola alsó tagozatos osztályaiban (4 tanterem) lévő vizes blokkokat újítjuk fel, a falat újra csempézzük, új mosdókagylót és csaptelepet kapnak a helyiségek. Vállalásunknak megfelelően a régi csempét és szaniter bútorokat lebontjuk, és az újakat szereljük fel helyettük. Projektünkben szülők és hozzátartozók együtt, összerakva szakértelmüket felújítják a 4 osztály vizesblokkját.

A megpályázott összeg felhasználásának célja:

A vizes blokkok felújításának költsége: Csempe, csemperagasztó, mosdókagyló, csaptelep, tökér és egyéb a felújításhoz szükséges eszközök.

Csapatunk:

Együtt a BENEDEK ELEKÉRT!

Csoportunk tagjai mind lelkes önkéntesek. Több Önkéntes Programban is részt vettünk, elkötelezettek vagyunk a rászorulók, hátrányos helyzetű gyermekek segítsége és támogatása ügyében.

Korábbi vállalásaink:

Kőbányai Széchenyi István Általános Iskola udvari padok felújítása

Kőbányai Cseperedők Bölcsőde felújítása

Pesterzsébeti Kerekerdő Óvoda tároló doboz készítése és büféhez hozzájárulás, fejlesztő játékok beszerzése

Gyermekház Speciális Általános Iskola fejlesztő taneszközök beszerzése, szekrény készítése, élményprogram szervezése (Dzsungel Könyve c. musical előadásra)