Enni adni


A projekt célja:

A Siófok Városért Egyesület munkájának segítése, helyi nehéz körülmények között élő emberek szárazélelmiszerhez való juttatásában, hosszú távú segítségnyújtással. Külföldön már teljesen elfogadott, hogy a megmaradt napi élelmiszert, ami más számára még hasznosítható, egy hűtött ételtárolóba beteszik, ahonnan a rászorulók kivehetik. Hazánkban is van már néhány helyen ételtároló, melyekbe szárazélelmiszerek elhelyezésére van lehetőség. (pl. magánszemélyek adományai, pékségek, üzletek megmaradt élelmiszerei.)
Siófokon is szeretnénk megvalósítani egy ilyen szekrény kihelyezését a pályázat keretében. Valamint egy helyi pékségtől is kaptunk már ígéretet az együttműködésre. A hétvégi ételosztáson személyesen közreműködünk. Az Egyesület munkájába a későbbiekbe is bekapcsolódunk (pl. ruhagyűjtés). Közösen további potenciális támogatókat szeretnénk megszólítani. A Siófokért Egyesület vállalja a szekrény további működtetését.

A megpályázott összeg felhasználásának célja:

Az étel tárolására alkalmas kültéri "doboz" előállítási költsége, valamint a maradék pénzből szárazélelmiszer vásárlása, melyből a kezdeti feltöltés megtörténik.

Csapatunk:

Enni adni

A siófoki fiókban az elmúlt években sok változás történt, új csapat alakult ki, ezért most csapatépítési céllal is szerettünk volna egy jó ügy mögé állni. Sikerült a Siófok Városért Egyesülettel egy remélhetőleg hosszú távú kapcsolatot kialakítanunk. Olyan támogatási formát kerestünk, mellyel minden munkatársunk azonosulni és lelkesedni tud, és úgy érezzük, hogy megtaláltuk.