Angyali segítség


A projekt célja:

A bentlakásos otthonban gondozottak környezetének szebbé tétele, ezáltal életkörülmények javítása és az életminőség növelése. Feladatunkul vállaltuk a - teljes körű ápolást, gondozást nyújtó - szociális otthon körüli udvar rendbe tételét. Az udvar körüli külső rész rendezése, kitakarítása, fűnyírás valamint a belső udvar, a gondozottak részére létrehozott gyalogos körforgalom beültetése növényekkel és virágokkal. A 60 férőhelyes intézményben a nyugdíjkorhatárt betöltött, szociális és egészségi állapotuk miatt folyamatos gondozást igényelő, de tartós kórházi kezelésre nem szoruló idős emberek élnek. A gondozottak fele kerekesszékkel közlekedő. A 60 főből 50 fő demens, melyből 17 fő súlyosan érintett a betegségben.

A megpályázott összeg felhasználásának célja:

A pályázott összegből tisztítószereket, gyomirtót, virágföldet, ládákat és növényeket vásárlunk és minden olyan alapanyagot és eszközt, ami a munka elkészítéséhez és a munkálatokhoz szükségeltetik.

Csapatunk:

Angyali segítők

Fiatalos, modern gondolkodású, kihívásokat kereső csapat vagyunk. Jellemző ránk a csapatszellem, kitartás, segítőkészség, empátia és összefogás. Csapatunk a keszthelyi OTP bankfiók munkatársaiból kovácsolódott össze. Fiókunkban már megkezdtük a pénzgyűjtést további forrás előteremtésére és a munkahelyünk nyújtotta támogatás kiegészítésére.