Fiatalok pénzügyi oktatása interaktív előadáson keresztül


A projekt célja:

A projekt célja, hogy növeljük a gyermekek és fiatalok pénzügyi tudatosságát fejlesztenénk interaktív programok és játékos vetélkedőkön keresztül. Az önkéntes nap során gyermekek és fiatalok pénzügyi tudatosságát fejlesztenénk interaktív programok és játékos vetélkedőkön keresztül. Az OTP-s kollégák közül többen rendelkezünk önkéntes programok szervezésével, lebonyolításával kapcsolatos tapasztalattal és részt vettünk már több önkéntes programban (pl. Pénz7 önkéntesség). Az önkéntes program különlegességét a megszólítani kívánt célcsoport adja, a bentlakásos iskolában hátrányos helyzetű gyermekek tanulnak és laknak. A közösséggel közvetlen a kapcsolat, a közösség szeretett volna részt venni a Pénz7 programban is, azonban nem tudtak részt venni rajta, így a témakör / tematika részben a Pénz7 tematikájából is merítene. A résztvevő önkéntesen az esemény szervezésén, előkészítésén és lebonyolításán, koordinálásán dolgoznának. Interaktív előadásokat tartanának pénzügyi témában a gyermekek számára emészthető módon, majd a játékos vetélkedők során ötletgazdaként és koordinátorként tevékenykednének.

A megpályázott összeg felhasználásának célja:

A pályázott összegből az interaktív előadásokhoz szükséges eszközöket biztosítunk, terembérleti díjat fizetünk, és a díjakról gondoskodunk.

Csapatunk:

Gamechangers

A csapatunk a Retail Leányvállalati Főosztály és a Leányvállalati Elemzési és Validációs Osztály lelkes munkatársaiból áll, akik számára fontos a gyerekek, a jövő generáció pénzügyi oktatása és tudatosságának növelése.